Onze logopedisten

Ik zie jou. Ik hoor jou. Ik begrijp jou.

Voor ons gaat logopedie over communicatie in de breedste zin van het woord.  Het kind als persoon staat centraal. We betrekken daarbij de wensen van ouders, naasten of school. We begeleiden kinderen en hun ouders met hulpvragen op het gebied van taal en communicatie, spraak, onvloeiend spreken, stem, gehoor, eten en drinken.

We brengen kinderen en volwassenen in verbinding met zichzelf en hun leefomgeving. Zo ontdekken ze hun eigen kracht en krijgen meer zelfvertrouwen van waaruit “ze kunnen werken aan verandering”

Voor meer informatie, klik op de foto of klik hier

Dianne Stoeldraaijers

Logopediepraktijk Dianne is een allround logopediepraktijk gevestigd in gezondheidscentrum ’t Oude Klooster in Bladel. Als het gaat om problemen in de spraak- en/of taalontwikkeling, stemproblemen, afwijkende mondgewoonten, eet-en drinkproblematiek of gehoorproblemen, dan kan ik u of uw kind hierbij helpen.

Door middel van onderzoek, advies en professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak, zal de hulpvraag stap voor stap verbeteren en/of verdwijnen. 

Voor meer informatie, klik op de foto/naam of klik hier.

Hermien Wijnen

Bij Logopedie Wijnen kunnen kinderen terecht voor logopedisch onderzoek, advies, en behandeling van spraak-, taal-, stem en gehoorsklachten. Voorbeelden van veel voorkomende hulpvragen (mbt kinderen) zijn niet/nauwelijks praten,  onvoldoende verstaanbaar praten, afwijkend mondgedrag, stotteren, heesheid, communicatieproblemen of problemen in de auditieve vaardigheden.

Voor meer informatie, klik op de foto/naam of klik hier.