Bianca van de Ven

Toegepast psycholoog

Bianca van de Ven

de Run 4308, unit 9

5503LN Veldhoven

(tevens ambulante begeleiding)

TEL: 06-81789395

Toegepast psycholoog

Kinderen & jongeren worden vaak te weinig gezien en gehoord waar het hen zélf aangaat. Dit kan zijn in een situatie waarin zij zich bekneld voelen of in een moeilijke fase in hun leven waaraan zij op dat moment zelf onvoldoende kunnen doen en daarom behoefte hebben aan een steunfiguur, extra begeleiding of een helpende hand. Erkend worden en erkenning krijgen betekent dat je gezien en gehoord wordt en serieus genomen wordt.

Jouw verhaal is uniek, jij bent uniek!

 

Meer informatie:

Psychosociale begeleiding en ondersteuning voor tieners, pubers en adolescenten bij vragen omtrent een gebrek aan (zelf)vertrouwen, onzekerheid, (faal)angst, boosheid, verdriet, depressieve gevoelens, motivatieproblemen, zich moeilijk kunnen handhaven op school of thuis, leren omgaan met eigen beperking/diagnose, leren omgaan met ingrijpende levensgebeurtenissen.

De individuele begeleiding is gericht op het leren omgaan met verwarrende gevoelens en gedachten, het aanleren van nieuwe strategieën en anders leren omgaan met stress en problemen (coping).

Als basis wordt begeleiding geboden vanuit het HART-model (Houvast-Autonomie-Rechtvaardigheidsgevoel-Toekomstperspectief) en wordt er gewerkt vanuit traumasensitief oogpunt en een cliëntgerichte benadering.

Iedere vraagstelling is uniek. Daarom wordt het begeleidingsaanbod altijd op maat gemaakt. Doel is (her)ontdekken van de eigen veerkracht en het opnieuw in verbinding komen met jezelf en je omgeving.

Doelgroep

Kinderen en jongeren van 10 tot 18 jaar (en hun ouders)

Doelgroep

Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar 

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier hieronder in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Bianca van de Ven - Esta.png
Contactformulier

Bedankt voor je bericht, je ontvangt zo snel mogelijk reactie!